Під час цього строкатого і непередбачуваного курсу авторка поділиться власним досвідом, техніками, інструментами, історіями та алгоритмами створення різножанрових творів у різних видах мистецтва.

Інтенсивний пізнавально-практичний курс

  • 20 уроків для учнів 8-11 класів. Запрошуємо дорослих слухачів.
  • Курс розраховано на 6 місяців.
  • 1 урок передбачає 2-5 годин інтенсивного вивчення матеріалу. Тобто реальний час усього курсу становить близько 70 годин.
  • 1 відео-консультація на тиждень.
  • Вартість за 10 уроків — 3500 грн.
    Для учнів “Ангстрем” — 2700 грн.
“Це хвиля живої інфи, якої мені особисто не вистачало в мої 15 років у худ.училищі та пізніше в академіях мистецтв.
Курс розрахований, як на підлітків, що розглядають сценарій вступу в худ.вуз, так і на вільних слухачів будь-якого віку, яким просто раптом цікаво дізнатися: які були нікнейми у Жоржинки Нарбута? який зв’язок у Кричевського з Бахом і Адідас? а у Анатоля Петрицького з баугаузом? або ж чому дитяча книжка-картинка має велику соціальну та естетичну вагу…”

Авторка курсу — Софія Авдєєва

  • Харківський фаховий вищий художній коледж за фахом “Сценографія.”
  • Харківська державна академія дизайну і мистецтв. Кафедра “Графіка”.
  • Українська академія друкарства у Львові за фахом «Книжкова/станкова графіка і реставрація»

Що відбувається з  МИСТЕЦТВОМ перед тим, як воно потрапить у золоту раму музею, на сторінку книги чи на постамент головної міської площі?
З чого його починати, на кого рівнятися,  якої  мети  досягати?

У цьому курсі немає рамок у виборі тем та підходу до мистецтва.

Молода, але досить досвідчена художниця пропонує подивитися на мистецтво як на професію, помацати зсередини, почати із ним дружню бесіду і дізнатися, як воно працює.

Всіх допитливих накриє із головою добряча хвиля несподіваної та непересічної інформації: статей, фільмів, інстаграм-аккаунтів, ютюб каналів і прикладів світових та українських митців, які допоможуть, підкажуть і надихнуть створювати щось своє.

Графіка, живопис, дизайн, книжкова ілюстрація, театральна сценографія тощо — в усіх цих напрямках кожен зможе спробувати зробити своє маленьке і амбітне мистецтво.

зателефонувати
viber
telegram