ХАРКІВСЬКА ШКОЛА АРХІТЕКТУРИ

Якщо ви вирішили, що хочете бути архітектором/кою, або тільки починаєте розглядати майбутню професію, запрошуємо познайомитись із Харківською школою архітектури!

ХША– це вищий навчальний заклад, що створює нову традицію української архітектури. Школа готує нове покоління архітекторів і урбаністів, які мають глибокі знання та навички у професії, вміють критично мислити та є відповідальними за простір, що створюють.
Підготуватись до вступу, спробувати себе та зрозуміти чи справді професія архітектора для вас допоможе річний підготовчий курс Нульовий рік.
На курсі ви матимете змогу отримати нові знання та навички, поринете у життя та архітектурну спільноту ХША, та, звичайно ж, підготуєтесь до вступу.

Якщо ви маєте сумніви та хотіли б ближче познайомитись, запрошуємо на екскурсію до Школи. Вона проводиться в індивідуальному порядку (у понеділок-п’ятницю з 10:00 до 17:00). Ми покажемо нашу базу для навчання (аудиторії-студії та майстерні, розкажемо як навчаються наші бакалаври, познайомимо з життям та атмосферою Школи.
Для організації екскурсії попередньо зв’яжіться у будь-якому месенджері чи телефоном з кураторкою – Марго Дідіченко +38 063 168 68 02.

Наші контакти:

м. Харків, вул. Конторська, 5
+380660700555 (загальні питання)
+380631686802 (питання щодо підготовчого відділення)

Наші соцмережі:
facebook
instagram

сайт ХША